Elromlott a gépe?

2018-03-28 12:41

Mi levesszök a gondot a válláról. Több évtizedes szakmai múlttal vállaljuk tisztítóberendezése javítását márka függetlenül. Tapasztalataink alapján a szakmában a legkisebb törődés veszi körül a tisztítóberendezéseket. A baj pedig ott kezdődik, amikor elromlik egy készülék és azonnali megoldásra van szükség. Mi nem csodát ígérünk, hanem korrekt tájékoztatást és ár/érték arányban a legjobb szervizt. A takarítógépabc tulajdonosai elkötelezettek a felé, hogy megvalósítsák a legkiválóbb szerviz szolgáltatást a piacon. Úgy gondoljuk, hogy a jó szolgáltatás a jó kommunikációval kezdődik.

Nálunk tudni fogja mi történik. A legfontosabbnak tartjuk, hogy az ügyfél a legjobb tájékoztatást kapja mi, mikor fog történni és hogyan. Nem azt vállaljuk, hogy órákon belül megjavítjuk a gépét, hanem azt vállaljuk, hogy megoldást kap a problémájára. A hiba bejelentése után elmondjuk a lehetőségeket. Mikor és hogyan tudjuk felmérni a gépet, milyen költségekre számíthat és folyamatosan tájékoztatjuk a gépátadásig bezárólag. Mindenről pontos dokumentációt vezetünk, melyet az ügyfelünk rendelkezésére bocsátunk. Mindig a legjobb megoldást keressük, ami mind műszaki mind anyagi szempontból Önnek a legkedvezőbb. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy a megszerzett tudásunkat felhasználva igyekszünk alternatívát nyújtani ügyfeleinknek, a különféle alkatrészek és megoldások tekintetében. Így mindenki a szerint tud választani, amit a pénztárcája megenged magának.

Azonnali megoldás SOS segítség. Nagy méretű cseregépparkunkkal biztosítani tudjuk ügyfeleink számára a folyamatos munkavégzést. Minden erőfeszítésünk ellenére előfordulhat, hogy egy javítás hosszabb ideig is elhúzódik vagy elfordulhat, hogy Önnek pár órán belül megoldás kell. Ilyenkor biztosítani tudunk jó minőségű cseregépet a javítás idejére. Árainkat megtaláltja a webshopunkban. Gépeinket rövid és hosszú távra egyaránt biztosítani tudjuk bérleti konstrukcióban is. A részletekről tájékozódjon oldalunkon, telefonon, vagy e-mailen.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseid között:

Ügyfélszolgálat: +36 (20) 972 3421