Néha többre van szükség, mint csak vízre.

2018-03-28 13:03

A Nilfisk Ecoflex által nyújtott előnyök

A Nilfisk Ecoflex biztosítja padlójának - a kis forgalmú területektől az erősen szennyezettekig – tisztaságát, környezetbarát módon, egyszerűen, hatékonyan... miközben Ön pénzt takarít meg!

Az Ecoflex megtakarítást kínál Önnek, anélkül, hogy tisztaság tekintetében kompromisszumokat kellene kötnie.

A Nilfisk Ecoflex-szel jóval kevesebb tisztítószert és vizet fog használni. Az egyes takarítási folyamatok rövidebb elvégzése révén a termelékenység nőni fog, anélkül, hogy a tisztaság tekintetében kompromisszumokat kellene kötnie. A Nilfisk Ecoflex esetében spórolni fog a képzésen is, mivel az a könnyen érthető kezelőpanel és az egy gombos működés miatt egyszerűen kezelhető.

Csökkenteni fogja a környezeti kihatást

Megtudhatja, hogy mit jelent valóban "zöldnek" lenni. A Nilfisk Ecoflex révén Ön a lehető legtöbbet hozhatja ki erőforrásaiból, és kidolgozhat egy fenntartható tisztítási folyamatot. Az Ecoflex rendszer olyan hatékonyan működik, hogy jelentősen csökkenti a környezeti hatásokat: a víz, a tisztítószer felhasználás tekintetében, és a nem annyira nyilvánvaló területeken, mint az energiafelhasználás.

Rugalmas és zöld takarítás az Ecoflex-szel, hogy illeszkedjen a napi rutinhoz. A különböző területek, padlók és létesítmények különböző takarítást igényelnek.
Azzal a képességgel, hogy könnyen kiválaszthatja a kefenyomás, a víz és a tisztítószer mennyiségének megfelelő keverékét, minden takarítási kihívást meg tud oldani. Egy gombnyomással könnyedén kapcsolhat át a csak vizes takarításról különböző intenzitású vegyszeres tisztításokra. Az alapértelmezett indítási mód környezetbarát, kis vízfelhasználású és vegyszermentes.

Hogyan működik az Ecoflex

Bármire is legyen szükség a munka elvégzéséhez, a Nilfisk Ecoflex megkönnyíti munkáját! Csak nyomja meg a gombot az alapos, környezetbarát takarításhoz, aztán nyomja meg még egyszer a koszfoltok hatékony eltávolítására. Ön nevezheti ezt úgy, hogy varázslat egy gombnyomásra. Mi ezt Ecoflex-nek hívjuk.

Csak víz

Tökéletesen alkalmas a felületi szennyeződések eltávolítására és a padló tisztaságának fenntartására.
A csak vizet használó üzemmód kiküszöböli a tisztítószerek környezeti hatásait és csökkenti a takarítási költségeket. Ez a legzöldebb, leggazdaságosabb módja a takarításnak.

Ultra-kevés tisztítószer

Jól alkalmazható rendszeres tisztításra, ahol a trükk a kis mennyiségű környezetkímélő tisztítószerben rejlik. A víz és a tisztítószer külön kerül adagolásra a súrolófelületre, így nincs oldatveszteség.

Hagyományos tisztítószer

Az erős takarítás, amit elvár. A szokásos tisztítószeroldat, kefenyomás és térfogatáram egy elég erős kombináció ahhoz, hogy eltávolítsa a makacs szennyeződéseket a fugákból és a porózus felületekről.


Kirobbanó erő

Zöld vagy nem, néha extra erőfeszítésre van szükség. A mély, helyreállító tisztítások vagy váratlan kihívások esetén az Ecoflex "Kirobbanó ereje" egyetlen gombnyomással átmenetileg maximalizálja a kefenyomást, a víz és a tisztítószer mennyiségét egy erősebb tisztítóhatás érdekében.

Ha a feladat kevesebb mint 60 másodperc alatt kész, akkor csak nyomja meg a gombot még egyszer, és térjen vissza a környezetkímélő üzemmódba.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseid között:

Ügyfélszolgálat: +36 (20) 972 3421