Kültéri kommunális berendezések

Egholm

Megbízható gépek - Tökéletes munka

Az Egholm A/S olyan kommunális gépeket fejleszt, gyárt és forgalmaz, amelyek egész évben tisztán tartják az utakat, parkokat és a közterületeket is.

Az Egholm A/S egy családi tulajdonban lévő vállalkozás, melynek eredete Nyugat-Dániában található. A cég minőségi gépeket és hasznos kiegészítőket szállít azoknak az egyéneknek és vállalatoknak, akik számára fontos, hogy városaink és környezetünk tiszta és gondozott legyen..

Cégünk – a takaritogépabc.hu webáruház üzemeltetője, a 2clean Kereskedelmi Kft. – együttműködése az Egholm márkával lehetővé teszi, hogy a legjobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínáljuk ügyfeleinknek.

Tehát, ha megbízható és hatékony tisztító eszközöket keres, akkor az Egholm termékeink biztosan megfelelnek az igényeinek. A fantasztikus minőség mellett pedig szakszerű segítséget és megbízható szervizszolgáltatást is kínálunk, hogy minden ügyfelünk elégedetten távozhasson.

Dániában tervezték a világ városai számára

Az Egholm a kilencvenes évek kezdete óta szállít közüzemi gépeket önkormányzatoknak, városoknak, létesítménygazdálkodási cégeknek és ipari területeknek szerte a világon.

A dániai mesteremberek által épített Egholm gépek a világ különböző városaiban és parkjaiban működnek. A gépekhez kifejlesztett speciális tartozékokkal tökéletes eredményt biztosítanak, bármilyen feladatról legyen is szó.

Az Egholm gépeket a kivitelezés során a mesteremberek szaktudásának mélységes tiszteletben tartásával, a részletekre és a minőségre való odafigyeléssel készítették – mind a kezelő, mind azok számára, akik élvezni fogják a végeredményt.

Az Egholmnál az ENSZ Fenntartható Fejlődés Céljai-val működünk együtt. Fontos számunkra a felelősségteljes tevékenység és a fenntartható fejlődéshez való hozzájárulás helyi és globális szinten egyaránt.

City Ranger 2260

Teljesítmény és sokoldalúság egész évben.
Felhasználóbarát megoldás intenzív kültéri karbantartási munkákhoz – a tartozékok cseréjével mindössze 1 perc alatt.

City Ranger 3070

Nagyobb léptékű teljesítmény.
Csúcskategóriás kompakt segédgép nagy kültéri területek egész napos karbantartásához.

Készítse el saját Egholm gépét

videók

Nézze meg az Egholm gépekről és tartozékokról készült videókat, és meglátja, milyen gyorsan tudja cserélni a tartozékokat a gépeinken.
Kérjen tőlünk segítséget, hogy a legalkalmasabb eszközt tudjuk ajánlani Önnek az elvégzendő munkához.

Park Ranger 2150

A tartozékok cseréje kevesebb, mint 4 perc alatt, szerszámok nélkül.

City Ranger 2260

A rögzítés kevesebb, mint 1 perc alatt cserélhető a Quick-shift funkcióval.

City Ranger 3070

A rögzítés kevesebb, mint 1 perc alatt cserélhető a Quick-shift funkcióval.

Scroll to Top