Szakszerű márkafüggetlen

Szerviz szolgáltatás

Szerviz

A Takarítógép ABC több éves szakmai tapasztalattal vállalja Nilfisk, Viper, Eureka, Egholm gépek teljes körű garanciális és azon túli javítását, illetve azok alkatrészeinek beszerzését, mint márkaszerviz.
Valamint vállaljuk egyéb gyártmányú készülékek javítását, állapotfelmérését is.
Az általunk forgalmazott gépekre 12 hónap garanciát adunk, ami esetenként szerződéses formában meghosszabbítható.

Karbantartás

A szerviz- és alkatrészhátterét mind garanciális, mind azon túli időtartamban biztosítjuk.
Ügyfeleink részére karbantartási szolgáltatást is vállalunk eseti és szerződéses keretek között egyaránt.

Cseregép

Jól felszerelt szerviz autóval és cseregép lehetőségével kínálunk ügyfeleink számára minőségi szolgáltatást.
A több, mint 10 éves tapasztalat, valamint gyári és utángyártott források biztosítják ügyfeleink számára, hogy mindig a legjobb megoldást biztosítsuk.

Munkafolyamat

Kapcsolatfelvétel

Kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk. Írjon: info@takaritogepabc.hu e-mail címre, vagy a honlapunk “Kapcsolat” oldalán közvetlenül el is küldheti üzenetét. Ha egyszerűbb, hívjon bennünket a +3620 972 3421 számon.  Megbeszéljük, milyen szolgáltatásra lenne szüksége, miben állhatunk rendelkezésére.

Igényfelmérés

A pontosan behatárolt probléma alapján megbeszéljük, hogyan, milyen módon tudunk segíteni. A géptípus, gyári szám, és az észlelt hibajelenség minél részletesebb megfogalmazása sokat segít nekünk.

Időpont egyeztetés

Megbeszélük egy időpontot, amikor a szerviz vagy karbantartási feladatot el tudjuk végezni. Az esetek többségében, – amennyiben jól behatároltuk a problémát és javításról van szó – a helyszínen sikeres a munkavégzés.

Megoldás

Abban az esetben, ha olyan mértékű a hiba, ami a helyszínen nem javítható, cseregépet biztosítunk a hiba elhárításáig.

GYakori kérdések

IGEN! Vállaljuk akkor is, ha máshol vásárolta továbbá egyéb gyártmányú készülékek javítását, állapotfelmérését is elvégezzük. Forduljon hozzánk bizalommal.

Természetesen igen, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen, telefonon, vagy  a weboldalunk “Kapcsolatok” oldalán, azonnal el is küldheti üzenetét. Az árajánlat elkészítéséhez szükségünk van a kérdéses gép típusára, és a hiba pontos megfogalmazására.

Igyekszünk megoldást találni, vegye fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.

Igen! Többféle márkás munka akkumulátort is forgalmazunk (Sonnenschein, NBA, Dyno, Exide) keressen bennünket bizalommal, segítünk.

Igen, az esetek nagyrészében tudunk cseregépet is biztosítani.

Igen! Nagyon szívesen segítünk, keressen bennünket bizalommal.

Igen, többféle tisztítószert forgalmazunk. Nézzen körül webáruházunkban, ha kérdése van vagy tanácsra lenne szüksége állunk rendelkezésére.

Scroll to Top