City Ranger 3070

Egholm

Kompakt segédgép igényes feladatokhoz

A City Ranger 3070 egy csúcskategóriás kompakt segédgép nagy szabadtéri területek egész napos karbantartásához.

Többfunkciós használat, Quick-shift rendszer a tartozékok gyors cseréjéhez, 1 m3-es tartálykapacitás, nagy manőverezhetőség és optimális kezelői kényelem, modern joystick és hüvelykes funkció ha csak néhányat említünk a City Ranger 3070 haszongép egyedi jellemzői közül.

Az erőteljes, 74 lóerős Stage V dízelmotor a jövőbiztos technológián alapul. A City Ranger 3070 tehát megfelel a dízelmotorokra vonatkozó legszigorúbb károsanyag-kibocsátási követelményeknek, és ezzel a legtöbb város által a részecskekibocsátásra vonatkozó határértékeknek.

Igazi innováció a seprésben

A City Ranger 3070 szívóseprője állítható szívószélességgel és erősséggel rendelkezik, így sokféle feladat elvégzését teszi lehetővé.
A rugós seprőkefe kar meghajlik, amikor akadályba ütközik, csökkentve a törés kockázatát.
A két tengely között elhelyezett rugalmas csuklós csukló hihetetlenül kicsi, mindössze 1650 mm-es belső fordulókört biztosít a City Ranger 3070-nek.
A rövid elülső és hátsó túlnyúlások kiváló manőverezhetőséget biztosítanak a falak mentén és a sarkokban, hozzáférést biztosítanak szűk helyekre, és lehetővé teszik az akadályokhoz nagyon közeli működést.

Ezenkívül az alapgép mindössze 1800 kg-ot nyom, így a talajnyomás elég alacsony ahhoz, hogy a gépet érzékeny felületeken, például pázsiton és járdán is lehessen használni.
Az optimális manőverezhetőség érdekében a lábfék hüvelyk funkcióval van felszerelve, amely lehetővé teszi a kezelő számára, hogy lelassítsa a gépet anélkül, hogy csökkentené a motor fordulatszámát vagy az olajáramlást a működő szivattyúkon.
Ez értékes tulajdonság nagyobb területek kaszálásakor.

A kanyarokban a kezelő a járművet Sebességtartó üzemmódban tarthatja, és csökkentheti a sebességet anélkül, hogy a működő hidraulika teljesítménye és teljesítménye csökkenne.
A pedál felengedése után a jármű visszatér a beállított sebességtartó sebességre.

Az üzemeltető is kiemelt figyelmet kap

A City Ranger 3070 fejlesztése során az Egholm az optimális kezelői kényelem biztosítására összpontosított. Az olyan jellemzők, mint a többszörösen állítható munkapozíció, az alacsony kabinzaj – mindössze 68 dB(A), – az egyedülálló szellőzőrendszer, légkondicionáló és a munkaterület 360 fokos rálátása – mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a City Ranger 3070 a legjobb legyen.
Remek hely a munkanap eltöltésére.

Kifejezetten a City Ranger 3070-hez kifejlesztett dedikált tartozékok.

Minden tartozék fejlesztése és gyártása azon elengedhetetlen követelmény alapján történt, hogy a gépnek és a tartozékoknak EGY gépként kell működniük, teljesítményveszteség nélkül az egyszer használatos gépekhez képest.

Egyedülálló gyorsváltó

Az egyedülálló Egholm Quick-shift rendszernek köszönhetően a tartozékok cseréje mindössze egy perc alatt elvégezhető.

Legyen szó útseprőről, zöld vagy téli feladatokról, egyszerűen vegye fel az első tartozékot a géppel, fordítsa el a fogantyút, és minden mechanikus, hidraulikus, víz- és elektromos rendszer csatlakoztatva van, és készen áll a használatra!

Funkcionális tartozékok teljes választéka

Műszaki adatok Mértékegység Alap gép
Hosszúsága mm 3685
Szélessége mm 1220
Magasság / jelzőlámpával mm 2000/2210
Alapgép súlya(1) kg 1800
Hasznos teher kg 1200
A jármű össztömege kg 3000
Forduló kör – járdaszegélyre mm 4120
Fordulókör - belül mm 1650
Motor: Perkins dízel 404J-E22TA(2) hp/kW 74/55
4 kerék meghajtás Alapértelmezett

1) Tartalmazza: 75 kg kezelő és 90% üzemanyag kapacitás
2) Hőmérsékletfüggő teljesítményszabályozás 55 kW-tól 50 kW-ig.

Megjegyzés: A specifikáció változás jogát fenntartjuk.

Az alapgépre és a tartozékokra vonatkozó műszaki adatok teljes áttekintéséért tekintse meg a letölthető brossúránkat:

Scroll to Top